2011. február 9., szerda

SuperBowl tippjáték

Utolsó forduló volt az NFL-ben és utolsó forduló volt a tippjátékban is az idei Super Bowl összecsapása.

Érdekes látni hogy a hazai médiában egyre nagyobb teret kap a történet, jó dolog ez, persze akkor fog bármit is érni, ha az ember (csapat, szövetség) él a lehetőséggel, különben marad az a kategória, hogy lehetett volna vagy savanyú a citrom alapon: minket senki sem támogat egy fillérrel sem, így (muszájból) önellátók vagyunk :)

Idén fiatalodtam vagy tíz-húsz évet, mert legutóbb akkor hallottam -még európai focival kapcsolatban- az alábbi kérdést?

- Mennyi lett a tegnapi meccs?
- X-X.
- És ki játszott?


Szóval nő az érdeklődés, ez jó, de természetesen a tippjáték utolsó fordulójának nyertesének külön gratulálunk, aki nem más, mint henial, akinek elég volt e legnagyobb tippet megadni a hétre és vitte a bankot (könyvet).
Mivel fogadó nem volt, maradt egy könyv készleten, majd kitalálom mi legyen vele.

Összességében minden résztvevőnek köszönöm a tippeket, a nyerteseknek újra gratulálok, ha lesz újabb támogató valamilyen játékra, visszatérünk mint Magilla Gorilla valamilyen formában :)

2011. február 6., vasárnap

SuperBowl tippjáték

Elérkezett az utolsó forduló a tippjátékban, ahol az eddigiektől eltérően 2 könyv is gazdára talál!




1. Tippjáték

Tippeld meg mennyi pont születik a Super Bowl-on! Add meg bontásban is a fórumban, azaz konkrét végeredményt várunk a Green Bay Packers - Pittsburgh Steelers mérkőzésre. Aki a legközelebb tippeli az összpontszámot, nyereménye egy NFL könyv! (azonos pontszám esetén a győztes szerzett pontja, majd a vesztes szerzett pontja számít).

Tippjáték leírásért klikk ide



2. Fogadók közi sorsolás

Fogadj minimum 20$ értékben a meccs kezdetéig és a fogadók közt kisorsolunk egy másik könyvet! Nem kell amerikaifocira fogadnod, bármilyen sportágra fogadhatsz természetesen.


2011. február 5., szombat

SB reklámok

Holnap éjszaka SuperBowl, amely remélhetőleg azt jelenti, hogy Magyarország GDP-je hétfőn nem nagyon fog növekedni mert annyian nézik vagy annyian mennek szabira.
Maga a meccs is kuriózum lesz, de ugye ilyenkor mindig be lehet vágni a médiában a szokásos klisét, miszerint milyen eszement árakon mennek a hirdetések a szünetekben, pedig ártól függetlenül ezek a reklámok azért végre olyan kategóriába is esnek, ami miatt nem alakul ki akut hüvelygomba vagy apukezdődik agyrémezés. Az a sok kretén hazai kreatív meg végre ötletet meríthetne, hogy 2 csodacsapat vagy Mátyás király között mennyire van még más dimenzió is ebben a térben (hagyjuk azt a klisét, miszerint a megrendelőn múlik, mert fasza reklámokat lehet látni bank/biztosítás témában is, a hangsúly az igényességen van).
Mivel gyanítom, hogy a reklámokból semmit se fogunk látni, ellenben lesz parfüm meg a szokott szar, marad a tecső (angolosan youtube), nézzünk pár idei alkotást.
Aki meg eredetiben nézi (amit a kiküldött közvetítőpáros után meg tudok érteni), annak meg maximum ismétlés a szórakozás anyja :)

Egész kultusza nőtt ki annak, hogy privát videók készülnek mint "reklámok" vagy kerülnek elő mint betiltott/elutasított reklámok, ki tudja mi belőle az igazság, mindenesetre azért itt is van egy elég durva szakadék köztünk és köztük.