2011. február 5., szombat

SB reklámok

Holnap éjszaka SuperBowl, amely remélhetőleg azt jelenti, hogy Magyarország GDP-je hétfőn nem nagyon fog növekedni mert annyian nézik vagy annyian mennek szabira.
Maga a meccs is kuriózum lesz, de ugye ilyenkor mindig be lehet vágni a médiában a szokásos klisét, miszerint milyen eszement árakon mennek a hirdetések a szünetekben, pedig ártól függetlenül ezek a reklámok azért végre olyan kategóriába is esnek, ami miatt nem alakul ki akut hüvelygomba vagy apukezdődik agyrémezés. Az a sok kretén hazai kreatív meg végre ötletet meríthetne, hogy 2 csodacsapat vagy Mátyás király között mennyire van még más dimenzió is ebben a térben (hagyjuk azt a klisét, miszerint a megrendelőn múlik, mert fasza reklámokat lehet látni bank/biztosítás témában is, a hangsúly az igényességen van).
Mivel gyanítom, hogy a reklámokból semmit se fogunk látni, ellenben lesz parfüm meg a szokott szar, marad a tecső (angolosan youtube), nézzünk pár idei alkotást.
Aki meg eredetiben nézi (amit a kiküldött közvetítőpáros után meg tudok érteni), annak meg maximum ismétlés a szórakozás anyja :)

Egész kultusza nőtt ki annak, hogy privát videók készülnek mint "reklámok" vagy kerülnek elő mint betiltott/elutasított reklámok, ki tudja mi belőle az igazság, mindenesetre azért itt is van egy elég durva szakadék köztünk és köztük.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése