2013. február 4., hétfő

Super Bowl reklámokA Super Bowl-lal kapcsolatban már számos dolog átért hozzánk is, egy valami viszont valószínűleg sosem fog: a reklámok.
Mármint a tévében, mert ugye a hazai közvetítő értelemszerűen nem adja, helyette marad a hazai fantáziátlan és harmatgyenge reklámszpotok tömkelege, amelyek annyi fantáziát/kreativitást rejtenek magukban, mint csigában a lökhajtás.
Pedig lenne igény, és szerintem főleg egy amerikaifocira nyitott közönség még tudná is, hogy vannak időszakok, mikor igenis elvárás lehetne egy kicsit meghökkentőbb, de ízléses és vicces reklám a végtelenül unalmas "TD magazin februárban, vedd meg bazmeg mert Tom Brady pózol benne kétcsíkos piros mackóban" figyelemfelhívások helyett.

Számomra mindig nagyobb érdeklődésre tartottak számot a direkt SB-re készült reklámok a félideji show-k helyett, az idei Xena-hasonmás performansz meg pláne nem ütötte meg az ingerküszöbömet.

Idén nálam a Taco Bell reklámja mindent vitt :)
ui.: A MAFSZ helyében megfontolnám, hogy felajánlanék egy aggregátort az NFL-nek :) Csak hogy erősítsük a 2 szövetség közti kapcsolatot :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése