2010. június 24., csütörtök

Eurobowl



Még nem késő átrendezni a jövő hétvégét, szvsz ha mindenképp szeretnél egy jó és színvonalas meccset látni, akkor irány Bécs.

No nem Gorenje-ért vagy videóért, hanem a XXIV Eurobowl mérkőzésért, amelyet július negyedikén (ejj de stílszerű a nap is) rendeznek a sógoroknál immáron hatodik alkalommal.

A döntőben fellép az osztrák Vienna Vikings, illetve a német Berlin Adler, igazi jó hangulatú (és rendezésű) mérkőzésre lehet számítani.

A vikingek zsinórban négyszer nyerték meg az európai amerikai foci BL-ét 2004 és 2007 között, a vendégek az elődöntőben épp egy másik osztrák csapatot ütöttek ki.
Másik oldalról elég jó kis előzetese lesz a rá pár hétre kezdődő EB-nek is, ahol szintén összecsapnak a németek és osztrákok.

Kick-off: 15:00


További jó hír, hogy a hazai focimagazin külön buszjáratot szervez a mérkőzésre, odavissza 6.000 Ft-ért. Ha ehhez hozzátesszük a 20 euro alatti belépőjegy árat, azt gondolom vétek kihagyni, hogy (csak hasonlítsd a hazai döntő árához ezt az árat) igazi, jó hangulatú és magas színvonalú mérkőzést láthass élőben.

(nem, ez itt nem a reklám helye, minden jó kezdeményezésnek örülök személy szerint)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése