2010. június 4., péntek

Új idők

Új idők, régi ellenfelek.
Csak júniusig kellett várni arra, hogy a bajnokcsapat pályára lépjen és megmutassa azt hogy tulajdonképpen hol is áll a hazai bajnokságban.

Fura módon június első hétvégéjén csak szombaton van meccs, vasárnap kimarad (Semjén Zsolt elégedetten törölgetheti a szemüvegét), kicsit billen a sűrűség ahhoz képest, micsoda menet lesz a következő héten.

Szombat

Fehérvár - Tata



Igazából nem tudom, mi szólhat amellett, hogy nem lesz sima hazai győzelem. Az eredményeket tekintve stabilabb/kiegyensúlyozottabb csapatnak tűnnek a fehérváriak, a vadlovak meg valahogy nem találják a patkójukat az első meccsük óta. Fejlődni remek meccs lesz, aki győz az még benn marad a második helyért zajló versenyfutásban.
A hazai csapat ezúttal sem otthon játszik, hanem "vidéken", ami ezúttal Csákvár. GPS-e elő, aki Pest felől megy, annak útja a leggazdagabb község -Felcsút hehehe- mellett vezet az útja ide.
Belépés díjtalan.

Ez egy új - véleményem szerint aggasztó - jelenség, miszerint a vidéki csapatok többsége kénytelen (?) elvonulni valami kisebb faluba hogy eleget tudjon tenni a hazai pálya által követelt kötelezettségeknek teljesen mindegy hogy melyik osztályról beszélünk.
Itt tartunk. Ezek a tények.
"Álmaimban Amerika messze integet" by MAFSZ Studió


Wolves - Nyíregyháza

Az igazi csemege. A CEFL után jöhet a MAFL, végülis ideje itt is pályára lépni. Rögtön a lecsóba csapás helyzete, igazából egy rájátszás meccs első felvonása, mert nem kétség, hogy a felsőházba jutó csapatokból kettő itt van. Ha a farkasok kiszerbeszték magukat, jöhet az ukrán front, kiváncsi leszek, mennyi idegenlégiós erősíti majd a Tigriseket a pályán. Ez a szerbiai busz kifosztás elég megdöbbentő dolog, szegény embert még az ág is húzza, remélem semmi nagyobb anyagi kár nem érte őket.
Tekintve az idei mezőnyt, talán a legjobb összecsapás jön el, amelyet talán a Wolves-Cowboys tud (ha tud) űberelni: ez most remélhetőleg tényleg egy olyan meccs lesz, ami megér egy ezrest, vagy diákkal egy ötszázast.
Ha figyelembe vesszük a forint mélyrepülését a napokban, talán holnapra egy last minute ajánlatnak is lehet majd tekinteni a belépő árát.

Végre jön a jó idő, aki nem volt "tavaszolni" májusban valami napos vidéken külföldön, az most végre megteheti.

Csákvár vagy Budapest?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése