2010. augusztus 24., kedd

Back in business

Vége a nyári szünetnek, újra jöhet a maradék felvonása az alapszakasznak.
A nagy szövetségi személykeringő mellett rögtön egy mérkőzés halasztásával indul az ősz, a Debrecen utolsó csatája elmarad -pálya híjján. Karim Leonidas király 300-a kapott egy kis haladékot mielőtt a perzsa seregek is megérkeznek a szorosba.

Sajnálatos, hogy az ország második legnagyobb városában nincs elérhető pálya.


Marad két meccs, egy pesti és egy vidéki, szerencsétlen módon egy napon a kettő. Pedig mindkettőnek megvan a maga bukéja, a fővárosinak az, hogy mire képes két haloványan teljesítő csapat egymás ellen, az újvárosinak pedig az, hogy mire képes egymás ellen két rájátszásra predesztinált csapat. Összességében nyilván lehet mindkettő jó meccs is, sok izgalommal, bár ki tudja ki mennyire lakott jól eddig.

Augusztus 29.

Újpest Bulldogs - Veszprém Wildfires



A hazaiaknak az utolsó lehetőség, hogy ne nyeretlenül zárják a bajnokságot, amely tekintve az ellenfelet nem is lehetetlen. A vendégek az egy kötelezőt behúzták, így lehet akár takaréklángon is lobogni, persze az adrenalin majd eldönti ki fog kit két vállra fektetni. A kutyáknak ezen kívül van még egy meccsük, egy olyan, amelyet a kutyámnak se kívánnám, így egy szép emlékkel lehetne készülni az osztályozóra (?) egy győzelemmel a tarsolyban. A Wildfires akár rágyújthat a Bulldogokra is, de zárásként még a Hősökre is odahaza, nagy vazisztdasz nem történik akkor, ha épp nem hozzák el a pontokat most a presztízsveszteségen kívül.
Jegyár: 500 Ft

Dunaújváros Gorillaz - Budapest Cowboys
Két remek mutatóval álló csapat, amely a sorsolást tekintve nem is meglepetés. Igaz a hazaiak a szezon eleji ki-ki meccsen kikaptak a Rebelstől, de most jöhet az egyik favorit a bajnokságból, egy igazi szintfelmérő, hol tartanak is a Sharks híjján duóra fogyott élmezőnyhöz képest. Sok majomkodásra nem lesz idő az biztos, mivel eddig nagyon a tehenészek nem izzadtak meg, igaz nézve a sorsolásukat, nagyobb hiriget sem kellett eddig beleölni ahhoz, hogy biztosan begyűjtsék a pontokat az alapszakaszban. Igazából egy sima meccsen nullára verték ugyanazt a Rebelst, akivel összehasonlítható a két csapat, így -remélhetőleg jó meccsen- vendéggyőzelem várható.
Az utolsó körben vár még a hazaiakra egy titánkodás, míg a Cowboyok játszhatnak egy alapszakasz döntőt a Farkasokkal, amely eldönti ki is fogja veretlenül zárni az alapszakaszt.
Jegyár: 500 Ft


Kicsit kesze-kusza az infó bárhol is nézem, hogy mikorra lett tolva vagy halasztva. Igazából két meccs változott, egy halasztódott ugye, egy előrébb került, na most aki a hivatalos központi oldalon akar tájékozódni, az rábaszott mint vak kovács az ujjára: hiába no, kellenek az oldalak amelyek foglalkoznak és időben követik a változásokat: csak legyenek ilyenek a csapatok oldalai mellett.

Szerinted is kár, hogy nem lesz legalább az egyik meccs szombaton?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése