2011. január 8., szombat

Vadkártya

Nem vicc, valamelyik focis filmben így sikerült lefordítani a Wild Card-ot, szvsz ott volna a helye ennek a remekbe szabott fordítói bravúrnak a mother-if-good és a because-he-is-a-spoon fordítások között :)

De maradjunk a lényegnél, végre dömping van este, illetve ma estétől hétfő hajnalig, sorrendben 4 meccs. Nincs Vikes, így nem kell mineszóóótázni, meg Favre sincs, így a favreozás maximum kimerül abban, hogy megint két masszőrnő perelte az öreg negyvenest a túllőtt tesztoszteron-injekció következtében fellépett akut fickósodás miatt.

A heti Tippjátékra marad az azt hiszem leginkább várt derby, az Eagles-Packers, szóval a héten erre tessék tippelni a szokott módon.

Játékleírás itt

További jó hír, hogy aki nem akar tippjátékozni, csak hozzájutni a könyvhöz, annak figyelmébe ajánlom azt a lehetőséget, miszerint játssz minél többet a szponzor oldalán (mindegy hogy fogadsz vagy pl. pókerezel), aki a Super Bowl estéjéig a legtöbbet teszi, annak jutalma egy NFL könyv. (természetesen a bónuszokat megkapjátok)
Az állást hetente frissítem.



Ha már Wild Card: ugye tudjátok, hogy az NFL vezette be először a ligarendszerekbe ezt a megoldást, még 1970-ben. A konferenciák akkor még csak 3 csoportban működtek, így ahhoz hogy legyen egy konferenciánkénti rájátszás, kellett egy negyedik csapat is. Így először a liga által a kezdetekben "Legjobb másodiknak" hívott csapat egészítette ki a a meglévő 3-3 csapatot, de ez annyira szar elnevezés volt, hogy a sajtónak nem vette be a gyomrát, így ezt a surranópályás csapatot wild card csapatnak kezdték nevezni, amelyet végül is csak átvett a liga.
Eddig ötször nyert a WC-ből érkező csapat SuperBowl-t, legutóbb épp a Giants 2008-ban (erre már azok is emlékezhetnek, akiknek a szülei is még csattogós falepkével operáltak 1970-ben).

Meccsek 1976-ból (retro rovat):
Seahawks - Saints



Colts - Jets




Eagles - Packers

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése