2010. május 16., vasárnap

Aranyhal

Néztem tegnap este az Eurobowl elődöntőt online a Tirol Raiders meg a Valencia Firebats között.

Jó volt látni újra egy spanyol csapatot a Dragons óta. Nagy kedvencek voltak.

De ami az aranyhalat illeti, ha kifognám, volna 3 kívánságom tőle:

1. Legyen ilyen online közvetítés idehaza is
Talán ez a legkönnyebb opció. Hihetetlen profi volt. Lassítások, meleltte chat, eredményközvetítő stb igazi profi munka. Ahogy nézem, a Facebook-os visszajelzések is csak lelkesednek a dologtól, nem is beszélve az elég páneurópai közönségtől. Ja és a jelek szerint nekik sem okozott összeütközést azzal, hogy elesnek bevételtől.

2. Fedett lelátós mérkőzés.
Szénné ázni 20 éves kor körül még buli, később egyre kevésbé. Főleg ha családdal akar valaki kimenni. Nem is tudom hogy a győriek Dózsa pályája mellett van-e még idehaza fedett pálya, kivéve a Wolves CEFL meccseit, ha a BVSC-ben vannak. Itt Európa oylan messziről integet visza, hogy nem is lehet látni.

3. Játék képe
Elég lenne ha ilyen blokkokat és tackle-eket látna az ember idehaza. Mondjuk kezdésnek mindegy negyedben legalább egyet meccsenként: az már 4 egy meccsen... Ilyenen a helyest értem...

Igen van köztünk 20 év, de ezek a dolgok nem a 20 éven múlnak: azon más múlik... Ha meg az alagútban van fény, akkor el lehet indulni, de ha nincs, akkor marad a helybenjárás és azt ismételgetni, hogy majd később. Csak mitől változna a helyzet magától kérdem én mondjuk 5 év múlva?

Pató (Pál) Bowl: Ejj ráérünk arra még...


Mivel aranyhal nincs, így marad a vödör, amiben csöröghet a nyál. Meg lehet nézni a jövő heti élő közvetítést is.
Egy tibibácsis pöttyös labdával is beérném, ami csak arra elég lenne, hogy 20%-át lehessen itthon felmutatni ennek a 3 pontnak.

P.S.: Olvasom hogy Miskolcon vészhelyzet van a sok esőt követő áradás miatt. Kitartást a Steelersnek és le a kalappal azoknak akik hajlandóak önként segíteni a csapatból a védekezésben. (lásd Saints és hurrikánok... ettől más az amerikai futball mint más sport)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése