2010. július 3., szombat

Júliusi menü

Július rövidke sorozat lesz, köszönhetően a nyárnak.
Ennek ellenére sok minden fontos változás történhet, mivel a hónapban ezúttal nem rendkívüli, hanem "standard" közgyűlése lesz a hazai amerikaifutball szövetségnek, ahol tisztújítás is történik.

Nem mintha lennének illúzióim, de ahogy a klisé is tartja, nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés.

Visszatérve a meccsekre, összesen 7 összecsapást láthatunk, köztük a korábban elmaradt veszprémi Titans fellépést.

07.03. Jászberény - Eger (D1) 12:8
07.03. Titans - Cowboys (D1) 13:53
07.10. Veszprém - Titans (D1)
07.10. Debrecen - Rebels (D1)
07.11. Bulldogs - Dunaújváros (D1)
07.17. Veszprém - Jászberény (D1)
07.18. Nyíregyháza - Szolnok (D1)

Nehéz kiemelni meccset, talán a korábban is említett mérkőzés lehet a hónap meccse: ahogy írtam, egy győzelemmel valaki be tudja biztosítani a bentmaradást. Jó meccs lehet még a mai Rozsomák is a Hősök ellen, bár a tétnélküliség ki tudja merre viszi el küzdelmet: ugyanez igaz a veszprémiek másik hazai meccsükre, ahol talán ők jobban lesznek motiválva a győzelemre (főleg ha esetleg a Titans behúzná a mai derbyt).

A hónap közepétől pedig egy bő lére eresztett nyári szünet, van mit pihenni, jöhetnek az edzőtáborok meg a nyaralások.


Hétvégére visszatérve:

Jászberény - Eger



Mindkét csapat bent marad a tutiban most már, innentől jó esetben egy igazi örömfoci is jöhet, jó meccsel. Mindketten győztek a hasonló kaliberű csapatok ellen, ez inkább az újonc hazaiaknál elismerendő, bár tegyük hozzá, hogy az Eger esetében is a létszámgondok ellenére megsüvegelendő a teljesítmény. Talán a mérkőzés köré szervezett jótékonysági akció is erre fogja terelni a dolgokat.
Kezdés: 15:00, Belépés díjtalan

Titans - Cowboys



Ha a bukmékerek foglalkoznának a hazai focival, valószínűleg a Titans oddsai 100 körül lennének. Most hogy kiesett a Cowboys a nemzetközi kupából, marad a hazai teríték, nem valószínű hogy a narancsok nagyon megizzasztanák őket. Volt itt egy korábbi plakátterv, amely a bevált csöccsel/pinával mindent el lehet adni, de a végére csak nem ez lett a hivatalos figyelemfelkeltő. Pedig ahhoz jó szlogeneket is ki lehetett volna találni, mint pl. a Csöcs lesz! vagy hasonlók, a végső koncepció elment egy 300-Leonidas feeling felé, háttérben egy falanxharcossal, aki rokona lehet a debreceniek logóemberének.



A mérkőzésen igazi amcsi hangulat vár mindenkit (igen így) és lesz csillagozottan "minden jó", hogy ez mit jelent, az a helyszínen derülhet ki, -lehet hogy csöcsöket.
A titokra egy ezresért derülhet fény, narancssárgában van 30% kedvezményünk a belépőből.

Mi volt a minden jó* ?

1 megjegyzés:

  1. A Heroes@Wolverines meccsről annyit tudok mondani, hogy ez egy úgymond presztizs rangadó volt, tehát szó sem lehetett arról, hogy mivel már nem eshetnek ki a felek ezért egy örömfocit játszanánk!
    Mi (Wolverines) nyerni akartunk mindenképpen, a hazai közönség miatt is és az edzőink is a Heroes-ből jöttek el, így miattuk is, meg természetesen előzetesen 50%os teljesítményt szerettünk volna a bajnokságban, ami ezzel a győzelemmel meg is valósult!

    Izgalomban egyébként nem volt hiány, legalább is a mi oldalunkon nagyon nagy volt a feszültség! De hatalmas öröm, hogy győztünk és hogy egy igen jó ellenfelet sikerült legyőznünk!

    VálaszTörlés