2010. július 17., szombat

Kicsengetés

Mielőtt kicsengetnek a nyári szünetre, desszertként 2 meccsen dorbézolhat, aki épp nem azzal van elfoglalva, hogy hogyan élje túl a hőséget vagy a szúnyogokat :)

Szombat


Veszprém - Jászberény



Egy sansz elment a hazaiaknak, igaz az legalább egy fordulatos meccs volt, bár nehéz ügy, amikor irányító nélkül kell meccset nyerni. Azt hiszem ez bizonyos szint alatt nem is lehet. Mindenesetre a mai meccs megint nyerhető a hazaiaknak az idei meglepetéscsapat ellen, bár nem hiszem hogy túl sok pont vagy túl magas színvonal várható. Ennek ellenére izgalmas lehet, ha a Tüzek rádöbbennek arra, hogy egyre fogynak a verhető ellenfelek. A hírek alapján a Rozsomákok tartalékosan érkeznek, ami javítja a hazai esélyeket, de ha csak futások lesznek, akkor könnyen megfogható a Veszprém is. Mindenesetre ennek a meccsnek van tétje

Veszprém, 15:00, belépő ára ismeretlen


Vasárnap

Nyíregyháza - Szolnok

Nem kétséges történet azt hiszem. A legnagyobb izgalmat az éjszaka érkező hidegfront okozhatja, amennyiben zivatarok is kísérik. Ha a Tigrisek Malackaként tekintenek a Katonákra, akkor passzokkal simán szétlőhetik a teljes zöld alakulatot, azt is el tudom képzelni, hogy egy újabb sok-nulla eredmény lesz a vége. Ha Malacka felszívja magát, akkor kiteheti a Tilos az Á táblát, és kisebb zakóval mehetnek vissza a Százholdas Pagonyba. Rangadónak nevezni ezt az összecsapást olyan, mint szórakoztató műsornak hívni Fásy Ádám Mulatóját, de hát kell neki valamilyen jelző, még ha ez nem is szerencsés.
Ez a meccs is Nagykállón kerül megrendezésre a szokott kezdési idővel, jegyárakról szokás szerint nincs információ.

Szerinted mi üti meg itthon a rangadó szintet?

1 megjegyzés:

  1. Helló, Tigers-Soldiers 64:0. A Szolnok 18 emberrel érkezett, 30 fok ezer páratartalom, le a kalappal a katonák előtt, az utolsó másodpercig nem adták fel...respect!!!!!

    VálaszTörlés