2010. július 9., péntek

Nyári forduló

A hétvégi menüben ezúttal 3 meccs kap szerepet, köztük egy korábban elmaradt igazi kiesési rangadó is. Feltéve hogy egy jelenleg is ismeretlen jövő évi bajnokságban lesz divizió egy, ami valljuk be hogy felettébb mulatságos 2010 júliusában, hogy igazából nem lehet tudni, hogy mi is a tétje ennek a kiesési rangadónak: zuhanhat-e valaki mondjuk két osztály is akár vagy nem.

Szombat

Veszprém - Titans

A legnagyobb értéke (?) ennek az összecsapásnak lesz, mivel egyszerű a képlet: aki nyer, az bennmaradt. Ez a kérdés már korábban is eldőlt volna, ha akkor a veszprémiek pályája nem épp egy Hanyi Istók rezervátum képét nyújtotta volna a nagy esőzések idején. Mindkét csapatra ráférne a siker, de ha csak sok pontot szereznek már az is előrelépés: a hazaiak 2 meccs alatt összesen 9 pontot tudtak összekaparni 8 negyed alatt, a vendégek 42-t 16 negyed alatt. Azaz a hazai átlag negyedenként 1 pont, a titáni mutató pedig kicsit kevesebb mint 3.
Emiatt nagy ponteső nem várható, igaz a Titans javára szól az, hogy a Cowboys ellen legutóbb 13-ra is képesek voltak, ami az előző bajnokság 0 pontjához képest csak megmozdult valami. Vélhetően a futójátékok fognak dominálni, de ha fogadni kellene, akkor passzok döntik el a meccset: szvsz a CB-k rutinján sok fog múlni

Veszprém, Schönherz sportpálya, semmi infó a belépő áráról.

Debrecen - Rebels



A lázadók ezúttal nem fognak pulykakakast venni, mivel a hazai meccs a Debrecenhez közeli Mikepércsen kerül ezúttal is megrendezésre. Hol vannak azok a szép régi Nagyerdei idők? Remélem visszatérnek egyszer. Ahogy a Gladiators is képes újra felnőni és nem marad egy vegetáló állapotban. Nem esélyesek, azt hiszem a kérdés csak annyi, mennyire tudnak felpörögni a vendégek egy kötelezően behúzandó mérkőzésre. Igaz egy jó meccshez kellene egy potens hazai támadószekció is, amelynek nem lesz könnyű dolga a vendégek védelme ellen (átlag 10 kapott pont / meccs).

Mikepércs, sportpálya, semmi infó a belépő áráról.


Vasárnap
Bulldogs - Dunaújváros



Budapesti meccs, egy jó vendégcsapat ellen, igazából kiindulva az eddigiekből, a hazaiaknak marad továbbra is a tapasztalatszerzés fókuszban és ha a gorillák nem játszanak fényesen, akkor egy szoros, de kevés pontos meccs is lehet belőle. A Bulldogsnak szintén ott a cél, miszerint ha behúzzák a mérkőzést, a bennmaradás teljesítve, viszont a vendégeknek nyerni kell ahhoz, hogy a rájátszás ne ússzon el. A fizikai fölény újvárosi oldalon, gyanítom hogy a vezetőedző legalább így szeretne ott lenni a final four-ban, így adott a motiváció arra, hogy bedarálják az újpestieket.
A mérkőzés maga egy újabb jótékonysági összecsapás lesz az árvízkárosultak részére, szép összefogás a Vöröskereszttel.
Belépő: 500 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése