2010. november 11., csütörtök

Iskolai toborzó

Elméletileg jön a holtszezon, és ha nem számítjuk a privát szervezésű arénafocikat, eddig az volt a jellemző, hogy a csapatok döntő többsége a medve mintájára téli álomba vonult. Már ami az aktivitást illeti.
Ellenben teljesen jó időszak ez iskolai toborzásokra, ahogy látom, páran próbálkoznak is vele, remélem kitart a lelkesedés és eredményes lesz minden ilyen erőfeszítés.

Nekik szeretnék pár képpel segíteni, hogyan is csinálnak egy ilyen iskolai napot a szomszédban, azaz hogy néz ki egy iskolai toborzó Ausztriában (jelen esetben Innsbruck). Nyilván megint lehetne emlegetni hogy nincs ennyi eszköz meg a többi klisét, de hát elég kreatív nép lennénk vagy ha ugye a ló nincs a szamár is jó ilyen esetben.

A lényeg az, hogy ötlet, ihlet merítődjön ebből, hogy is lehet egy színvonalas és valószínűleg eredményes iskolai toborzót tartani mind a játékosok, mind a cheerleaderek részére. Persze csak akkor, ha valahol kevésnek bizonyult a kiszórt plakát és ilyenkor ugye marad az, hogy Mohamed megy a hegyhez. Nem szégyen ez, a sógorok is ezt teszik, talán nem véletlenül.

















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése