2010. május 7., péntek

Hétvégi ajánló

Lássuk mit hoz a második hétvége idehaza.

Szombat


Heroes - Titans
Talán ez ígérkezik a legjobb választásnak a hazai meccseket nézve, ha a CEFL-t nem számoljuk. Idén elmaradt a Titans szokásos évi összeolvadása valakivel, mindössze az ex-Vipers vezetősége érkezett, a tagság leszállt még a vonat indulásakor a szerelvényről. Ellenben mentek a csapattól, a Giants-Kistarcsa vonal besasolt máshová az idei évtől. Kiváncsi leszek az új (?) defense felállásukra, meglátjuk mire mennek Egerben, ha már ez lesz a bemutatkozó meccsük. A hazaiak túl vannak nagyobb szabású zakón már, amely még a hősök páncélingén sem mutat túl jól. Az eredeti tervvel ellentétben nem Budapesten lesz a meccs, helyette átkerült Egerbe, aki szeret kirándulni az pattanjon nyeregbe és menjen el. A jelképes beugró (300 Ft) mellett marad még a helyi vörösborokra (ha bírja a gyomrunk) vagy vehetünk leánykákat is :)

Wolves - Silverhawks
Ez egy jó meccsnek igérkezik a CEFL-ben, mivel a Farkasok már nem a réginek tűnnek, ahogy Presser Pici is énekelte. Meg a Ljubljana sem. Olyan ellentétes pályán mozognak, és ebből jó is kisülhet. Kettős rangadó lesz a Megyeri úton (muhaha nem a Dózsa pályán persze)először a főmeccs, majd jöhet levezetésképp a kisfarkas alakulat. A szlovének két jenkivel erősödtek, Szőke kapitány helyett Jordan Capitanio-val, meglátjuk milyeneket koccan vele a hazaiak Fütyesze.

Wolves 2 - Tata Mustangs
Hivatalosan másodosztályú mérkőzés, fogalmam sincs mire lehet számítani. A Tata kapott egy ratatata-t Csabán a szintén kezdő zenész Raptorstól, talán a játékuknak jót tesz majd ez a korai pofon.

Vasárnap



Bulldogs - Rebels

Mehetünk vissza Újpestre, vagy aki kempingben született pihenhet a környéken a (Megyeri) híd alatt. Egy ki-ki meccsen bukott a Bulldogs, az a gyanúm, hogy a coach inkább csapatot épít, mintsem az eredményre figyelne. A vendégek lenullázták magukat szépen otthon a Cowboys ellen, lehet megint magyarázni a kiállításokat, de ahogy anno mondták nem tetszettek volna a sisakot a pályán csapkodni. Mondjuk ennek ellenére is a kövér nulla magáért beszél, azt hiszem álmok helyett maradjunk a realitásnál, és nem a Tehenészeket kell megverni az ex Viperáknak. Főleg nem az alapszakaszban, a rájátszásban többet érne a dolog, igaz pont nélkül még nem láttam csapatot meccset nyerni.

Jegyárak. A Wolves-éról fogalmam sincs, a tartalékoldalon sincs semmi, sőt május sincs a naptárban. Ha ez megint olyan libalegelő feeling lesz, akkor kettős meccs ide-oda, 4 számjegyet nem fog megérni a történet. A Bulldogs meccs ára baráti, végre kerek összeg, 500 Ft, csak hogy kérhessünk egy felezést a Mátyás királyból.

Plakátok. Aminek örülök, hogy kevesebb a fekanigga NFL-es (?) photoshoppolt képek és ha más nem, de csapatsisakok vannak a plakátokon. Magánvélemény, de nekem jobban bejönnek ezek a stílusú plakátok, akár a Heroes, akár a Bulldogs meccsről beszélünk.
Talán most nálam a Heroes-Titans nyert, ötletesebbnek tartom.

Hova mész ki és melyik plakát a nyerő a héten?

5 megjegyzés:

  1. A fél csapatnak köze sincsen a volt Vipershez.A Titans sem Ex-Black Knights, hanem Titans. A Hurricanes sem Ex-WJ.

    VálaszTörlés
  2. Légy szíves ne ide linkeld a tavalyi meg korábbi plakátjaidat, csak ha idei meccsről van szó. Tedd fel szépen a saját grafikás blogodba, majd ott megkeresik azok, akiket érdekel.

    VálaszTörlés