2010. december 23., csütörtök

123k dollár egy jó dobásért

Aki szereti Rejtő Jenőt, annak gondolom nem ismeretlenek azok a mondatok, amikor a jó öreg Potrien őrmester rákezd a: "És ha megkérdezi tőlem a köztársasági elnök, hogy mondja kedves Potrien..." mondatra.

Kb. ez jutott eszembe, mikor néztem az alábbi kis videót és arra gondoltam, mi lesz ha csak úgy tök véletlenül kikeveredne egy ilyen meccsre mondjuk egy hazánkfia és tök véletlenül bekerülne ebbe a dobóversenybe. Ha pedig nem tanult meg addig dobni, akkor lemarad a díjról, és a következő ötven évben magának emlegetheti a Mondja kedves Potrien... mondatot :)

Egy szó mint száz, nem csak segge van odakint a dolgoknak, hanem kerete és tartalma is. Ez "csak" egy egyetemi meccs volt, igaz abból is egy SEC game, ahol rossz szóviccel is SEC perc alatt is meg lehetett keresni 123.000 $-t a következő szemeszter(ek) tandíjára, amely magunk közt szólva nem gyenge promóció.

Idehaza már egy forintos variáció is azt hiszem kígyózó sorokat jelentene a jelentkezésnél, amely mellett egy valóvilla kaszting elmehetne a fasorba: ráadásul nem is zárt térben henyélő balfaszokra menne a büdzsé, hanem oda, ahol helye lenne. Nem gyenge félidei esemény lehetne mondjuk egy hazai nagydöntőben és talán jobban bejárná a hazai sajtót, mint Szalai Annamarika villantása a csipkés harisnyában :) Ezúton is csókolom az új médiatörvényt én is.

Ha pedig mellé tesszük azt, hogy egy hölgy nyerte a versenyt, mondjuk azt hogy sajátos dobótechnikával, akkor kijelenthetjük, hogy bárki esélyes lenne a versenyen :)



De hogy dobnád a labdát és neveznél-e egy ilyen tandíjfizető dobóbajnokságra?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése