2010. december 13., hétfő

Chargers - Chiefs

Elég extrém forduló volt ez a hét több értelemben is.
Egyrészt a héten többen jelentkeztek a játékra, mint amennyien végülis összesen tippet küldtek a héten. Emiatt a régi motoros tippelőknek megint szép matematikai esélye volt arra, hogy akár egy láma tippel is behúzza valaki a heti győzelmet és a vele járó könyvet.

Másrészt ugye nullázták a Chiefst és alázták a Bearst is, így 2 jó meccs helyett volt 2 egyoldalú meccs: a kommentátorpáros nem a mai estét fogja beírni a naplójába, hogy ez egy jó vasárnap volt.

Harmadszor a héten hárman tippeltek 52 pontos összpontszámot, más-más kimenetekkel, így lehetett volna mit nézni, ha tényleg ez a tipp viszi el a pálmát.

De nem. Jött kisteso77 és tippelt 51 pontot a hétre, ami épp 20 ponttal lett mellélőve az összpontszámnak (31), ahhoz viszont tökéletes tipp volt, hogy ekkora huzattal is behúzza a heti versenyt és megnyerje az NFL könyvet.

Belefért.

Bónuszként itt egy screenshot a tegnapi Bears-Patriots-ról, ahol még mindig jó látni azokat az örökranglistákat, ahol magyar származásúak állnak az élen. Jelene esetben kettő is, de Bernie Kosar is felvillant egy ilyen listán a meccsen.



Ezúton is gratulálunk kistesonak, meg erőt a magyar Szövetség Dopping Bizottságának (esetleg fejleményeket ugye...) :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése