2010. december 2., csütörtök

Magyar cheer-ek

A mai nemzetisport.hu-n megint szóba kerültek egy kicsit a hazai állapotok, igaz ezúttal a jányok.

Idézem:

Várnunk kell még – sajnos – a hazai amerikaifutball-mérkőzéseken a cheerleaderek jelenlétére és szemet gyönyörködtető, férfi szíveket megdobogtató táncára, miután a Magyar Amerikaifootball-szövetség megszüntette a sportági bizottság működését. A MAFSZ elnöke, Tóth László csak a szervezettséget és az önös érdekek felszámolását hiányolta tevékenységükből, ezek azonban teljes mértékben meg tudják mérgezni egy kollektíva működését. Ezek nélkül nem lehet eljutni odáig, ameddig az észak-amerikai ligában juthatnak a cheerleader-sportág résztvevői, hiszen az NFL-ben ugyanolyan ismertek, elismertek és megbecsültek a cheer-lányok, mint a csapatok szakmai stábja vagy játékosai.

Hát megint nem sikerült bekerülni valami pozitív üzenettel a mértékadó online tartalmakba.
Mindenesetre az igényesség jele igenis örvendetes a MAFSZ-tól, de ha az üzenetet fordítjuk, akkor az jön le, hogy szervezetlenség volt és khmm Operation Róka ott is.

Valaki tud valami konkrétabbat is? Kíváncsi lennék rá, mi zajlott eme "szakbizottságban" :)

1 megjegyzés:

  1. Tóth László biztos a cheer bizottságról akarta ezt mondani???
    "csak a szervezettséget és az önös érdekek felszámolását hiányolta tevékenységükből, ezek azonban teljes mértékben meg tudják mérgezni egy kollektíva működését"

    Ami kicsiben, az nagyban!

    VálaszTörlés