2011. április 3., vasárnap

Lingerie válogatás élőben

Idehaza is folyamatosan vannak úgynevezett tryoutok, csak míg itthon kis túlzással az is megfelel, aki alig lépett túl az egysejtű amőba szinten, ellenben hajlandó havi tagdíjat fizetni, máshol tényleg csak az jöjjön aki bírja és jobb, mint ami a jelenlegi keretben van az adott poszton.

Ez igaz a Lingerie Bowl-ra is, ahol ugye formás spinék küzdenek focifelszerelésben, ahol szintén van SuperBowl (amelyet akár kis nyelvi leleményességgel fordíthanánk PunciBowl-ra is tekintve az egész koncepció kimondatlan lényegére), sőt idén bővül is a liga, hogy újabb városokban lehessen félig bebaszva lenge öltözetű hölgyeknek szurkolni a lelátókról.

Így elindultak a válogatások, tryoutok, ahol keresik az új gyöngyszemeket a csapatba. Ezúttal élőben is nézhetjük ezt a válogatást, amely így -valljuk be- vasárnap délután nem egy rossz időtöltés szunyókálás helyett :)

Link:

Élő közvetítés a tryout-ról

A csapat pedig a Green Bay Chill, szóval sajtfejű szurkolók irány a net, hogy ne csak a fej legyen sajtszerű, hanem más is :P

Mivel az LFL-re is van fantasy liga, a mostani "lóvásár" ideális lehet kiválogatni a személyes kedvenceket 2011-re, főleg ha a nagytestvér elmarad tényleg ősztől és kell valami pótlás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése