2010. szeptember 4., szombat

Knights-Phantoms

Amennyire ismerem a hazai fociközeget, talán nem merész dolog kijelenteni, hogy a Lajtán túli focivilág ismerete Európában gyakorlatilag kimerül a sógorokban.

Emiatt ajánlom a figyelmetekbe egy mai (szombati) online élő közvetítést a GFL (Német liga) másodosztályából (ne, ne hasonlítsátok más ország másodosztályához):

Franken Knights - Wiesbaden Phantoms

Az előzetesek szerint ütős kis meccs lesz, szóval ha nem mentetek Egerbe, érdemes lehuppanni a monitor elé.
Kickoff: 17:00 (elméletileg német idő szerint GMT+2, ami a miénk is azt hiszem)

http://www.ronair.tv/livestream.php


Nyilván megy közben a hazai bajnokság is, mára jutott egy nem kérdéses meccs, talán holnapra is, függően attól hogy ki mennyire eresztett le vagy szívta fel magát

Szombat

Eger Heroes - Budapest Wolves
Mint anno 1552-ben, legalábbis ami a játékerőt képviseli. A vendégeknek be kell húznia nyilván, a kérdés csak a pontarány. A múlt héten elmaradt a meccsszám-béli felzárkozás a címvédőtől, mivel a hazaiaknak nem akadt elérhető ludus. A hősök eddigi 50-50-es mérlege kitart már a szezonban (ami a bennmaradást illeti), lehet örömfocit játszani, ha a Wolves hagyja.
Belépő: 500 Ft


Vasárnap

Szolnok Soldiers - Újbuda Rebels


Ezúttal Jászberényben, a hazaiak személye ezúttal kérdéses, mivel a "főmérkőzés" előtt lesz egy junior meccs is, ahol -színesítsük csak a résztvevőket- a helyiek fiataljai fogadják a kistehenészeket. Így talán az a leghelytállóbb, ha azt mondjuk, hogy a helyi juniorok látnak vendégül 3 másik csapatot.
Visszatérve a "nagyokra" nem vagyok benne biztos hogy szórakoztatóbb/jobb meccs lesz mint az azt megelőző. Ennek ellenére a lázadóknak be kellene venni a rohamosztagosok ideiglenes halálcsillagát: per pillanat sok Darth Vader-t nem látok a Szolnokban, aki egy jól irányzott csapással hazavágná Skywalkert.
Hogy kinek tett jót a szünet, és kinek sikerült újra felpörögnie őszre, az hamar kiderül, a vendégeknek mindenesetre kellene a formába lendülés a közelgő rájátszás miatt (mivel a Gorillák elszálltak ).

Kickoff: 15:00
Pálya: Jászberény. Állatkerti focipálya
Belépő: ingyenes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése