2010. szeptember 8., szerda

Sportágválasztó

Azt szokták mondani Isten malmai lassan őrölnek. Ugye szeptember közepén megint lesz egy ilyen országos happening, kíváncsi voltam mit is írnak a fociról.



Mosolygó titkár úr szelleme még itt van, egy frissítés ráférne a történetre (ha csak nem lett újra titkár, bár ezirányú bejelentés, hogy most épp kicsoda tölti be ezt a pozíciót még mindig várat magára), bevallom kísértést érzek arra, hogy kipróbáljam ki veszi fel a telefont, vagy működik-e a megadott email cím :)

Összefoglaló/bemutatkozó oldal
http://www.sportagvalaszto.siteset.hu/index.php?m=16516

Ha idén a Wolves a hivatalos arc ezen a rendezvényen, akkor a sportot képviselő egyesületre klikkelve nagy lesz a meglepetése, aki a Black Knights-ot várja (urambocsá a Titanst).

Az hogy a szövetségi kontakt nem stimmel, egy dolog.
Az hogy a képviselő csapat sem, egy másik.
Az hogy a leírásban megadott központi oldal nem működik (mafl.hu) egy harmadik.

Remek összkép arról, hogy mennyire van kontroll alatt minden megjelenés kifelé.

Az pedig csak hab a tortán hogy egy egyelőre működő domain-re költ a szövetség negyed millát idén (ugye kedves tagszervezetek, akik megszavaztátok/ jóváhagytátok a 2010-es költségvetést ezt ti tudjátok): hogy itt mire lehet elkölteni ennyit, azt azon kollegáim se tudták megmondani akik domain-brókerkednek vagy weblapfejlesztésből élnek.

Igen ez az összeg gyakorlatilag majdnem megegyezik az idei teljes marketing büdzsével (nagyságrendben mindenképp).

Hogy mondták a Starship Troopersben? Érdeklik a részletek? Forduljon a csapatvezetőjéhez.



Persze nem csak ennek van lábszaga, hanem a másik linknek is, amely a bácsi kérem hol lehet itt focizni? kérdésre volna hivatott válaszolni. (már kilépett tagok, rossz website címek, stb)

Megint az a sok bába meg az elveszett gyerek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése