2010. szeptember 10., péntek

Legény a gáton

Valaki elveszti a szüzességét a hétvégén, mert a sorsolás szeszélyét tekintve összekerült a két legesélyesebb hazai csapat már az alapszakaszi dögönyözőben is, hogy előzetes falatkákat kapjanak a másikból.

Ugyanis vasárnap jön az alapszakasz legnagyobb összecsapása a Cowboys- Wolves, amely ugyan nem minden héten háború, de csatát mindenképp nyer a győztes.
Majd jöhet a visszavágó a döntőben (feltételezem, hogy a rájátszásba jutó Rebelst és Tigerst mindkét csapat képes elbúcsúztatni az elődöntőben. Persze nem bánnám ha nem ez történne, mivel most már szeretnék meglepetéseket is látni hazai futballban, amire legutóbb már nagyon régen volt példa, akkor, amikor a Gladiators legyőzte idegenben a Cápákat az elődöntőben)

De nézzük a teljes hétvégét:

Szombat

Dunaújváros - TitansMindkét csapat búcsúfellépése a szezonban, a hazaiak rájátszásbeli reménye elszállt már az elején, a vendégek nyeretlenségi sorozata közel két szezon után megszakadt (ha babonásak lennénk, azt mondanánk jó ómen volt az egyesület elnökének a lemondása a Versenybizottságból, azt hiszem azóta nem nyertek, mióta azt vezette, és lám ahogy lemondott, behúzták a szükséges egy győzelmet.)
Bevallom fogalmam sincs mire lehet itt számítani, mivel sok motiváció nem fűti a csapatokat, egy jó meccs és ütközés ami lehet a cél, ha rossz lesz az idő, akkor meg a legyünk túl rajta és menjünk haza. Érdekes, hogy a két csapat még sohasem találkozott még a pályán. A gorillák kijelentése, miszerint a "könnyed siker alapkövetelmény" kicsit nagyképűnek tűnik, talán ez feltüzelheti Balu Kapitány létszámtakarékos gárdáját, hogy meglengessék a banánt előttük.
Jegyár: 500 Ft, diákkal ingyenes.


Vasárnap

Jászberény - Nyíregyháza


Egy keleti összecsapás, szintén a szezon zárásaként, kivéve a Tigrincseket, akinek jön a rájátszás. Elvileg pihenhetnének arra és készülni pár play-jel, míg a hazaiaknak egy vereséggel is egy tiszteletreméltó 3-3 egyenleg lehet a végösszeg, ami zárórát illeti. Itt is lehetnek motiváltsági kérdések, talán csak egy messzi-messzi galaxisban lesz újra a Rozsomákoknak arra esélyük, hogy egy 4-2-es mérleget tudjanak produkálni a hazai első osztályban. Persze ehhez egy jóllakott cicamica is kell.
Belépés: ingyenes

Cowboys - WolvesNem vitás, a hétvége (és az alapszakasz) összecsapása. Azt hiszem inkább presztízskérdés lesz ez most jelenleg, olyan üzenünk egymásnak ki marad meg szende szűznek a végéig és ki az, akinek le kellett hajolni a szappanért már az alapszakaszban. Ha jól emlékszem a Cowboys még soha sem győzte le a Wolves-t bajnoki mérkőzésen, talán most lesz alkalmuk rá, vagy nyilván egy revans keretében majd a döntőben. Mindenesetre üzenetértékű összecsapást nézhet végig aki kilátogat a Népligetbe, a jelenlegi aktív és nevezett mezőnyt elnézve ennél magasabb szintű hazai derbyt jelenleg nem lehet összehozni. Egy Mátyás királlyal már bent is lehetünk.
Belépő: 1000 Ft


A jelek szerint az idő továbbra is olyan marad, mint a forint a svájci frankkal szemben. Emiatt nem csak abból lesz ízelítő mi várható a döntőn foci terén, hanem abból is, milyen idő lesz a döntő napján. Mondjuk egy szakadó eső azért betenne neki rendesen, akinek van közvetlen vonala megfelelő helyre, intézhetne jó időt (ne R beszélgetéssel :) )

Plakátos szösszenetemet visszahoznám, a héten van 3 alany is, de nekem nincs olyan, amelyik kiemelkedne a többitől. Marad a piros pont a Cowboys beharangozó videójának, végre valami webkettes anyag is egy csapattól, több ilyen kéne.

Esti ajánlat:

Péntek 22:30 Eurosport 2-n NCAA meccs múlt szombatról:
Notre Dame - Purdue (120 perces összefoglaló)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése