2010. október 8., péntek

German Bowl XXXII


Szombaton fogják megrendezni a legerősebb európai bajnokság döntőjét immáron 32. alkalommal Frankfurtban, a csodálatos arénában.


Ezúttal erős de ja vu-je lehet mindenkinek a résztvevőket illetően, mivel a tavalyi döntő ismétlődik meg a Berlin Adler és a Kiel Baltic Hurricanes között.

Felvezető



A Sasokat nem kell sokat sasolni, idén már bizonyítottak Bécsben, ahol hazai pályán verték meg a sógorok bajnokát, a másik csapat talán még nem annyira ismert idehaza, róluk egy kis videó, illetve a szurkolóikról, ott hogy is szokták biztatni a Hurrikánokat:



Amellett hogy kinézetben erőteljesen hajaznak a teljes Miami H.-ra, azért el kell ismerni, nem véletlen hogy ott vannak ahol: a legjobb a dologban az, hogy már az öreg kontinensen is vannak olyan meccsek, pályák, ahol kvázi NFL hangulatot lehet összehozni.

A csapatok tavalyi döntőjének tíz perces összefoglalója:




A döntőt élőben adta tavaly a DSF, ami idehaza elképzelhetetlen még DidiSport :) szinten is, de azért figyelemreméltó, hogy használják a social media marketinget (ésszerű...), hogy nagyobb hír és érdeklődés legyen: vajon lesz-e MAFSZ-os promó?

Hogy tetszett a tavalyi GFL döntő összefoglalója?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése