2010. október 2., szombat

Vén asszonyok Game Day

Tulajdonképpen az utolsó nagyobb lélegzetvételű hétvégéhez érkeztünk el, amelyet már csak a kép alapján előre lefutott döntő fog követni, majd jöhet a maratoni tökölődés, hogy mi legyen jövőre :P

Szó se róla erős kis hétvége lesz, 2 csapatnak szart se fog érni az, hogy szép alapszakaszt zárt, a bronzérmet meg lerajzolhatja a csapat grafikusa papírra, mert most az a módi, hogy nem osztunk ki harmadik helyet.

Szombat

Wolves - Rebels

Tulajdonképpen papírforma történet, ennek ellenére a Rebels szépen menetelt az alapszakaszban, akit kellett megvertek, a Tehenészek meg őket nullázták le. Ha csak ezt a közös halmazt (Cowboys) nézzük, akkor finoman fogalmazva is szép oddsal futna az újbudai alakulat győzelme. Persze erre esély, mint menekülő vakondnak a betongyűrűben, de azt hiszem még nem ez az év, amikor győzelmi esélyekkel fognak tudni pályára lépni a bajnok ellen.
Futóóra elkerülése szép teljesítmény, minden vitt TD pedig extra plusz lenne a hivatalosan vendégként pályára lépő újbudaiaktól: a sors furcsa fintora az, hogy épp Újbudán lesz a meccs, a Sportmax-ban, a meg nem szokható angyalföldi edzőpálya helyett.

Helyszín: Sportmax
Belépő: egy Mátyás, kismókusoknak egy Rákóczi (ennyit romlott a pénz a köztük eltelt 200 év alatt :) )


Hurricanes - Slovenia



Bevallom fingom sincs mit tud egy válogatott csapat, de mondjuk a hazaiak sem mutattak sokat egy év alatt, igaz ennyi határozat szerintem még nem született egy hivatalos meccs nélkül álló csapattal kapcsolatban mint a Szél Fiainál. Miután a jelek szerint Dr. Erős Pál is megunta a banánt és pont került a paragrafus végére, jöhet a játék a szlovének ellen. Alapban ugye a Silverhawks egy erős kis csapattá nőtte ki magát, legalábbis a Wolves-t elintézte, de ugye a válogatottságot már a sima fociból is ismerjük, mi a különbség klub színekben és válogatott színekben játszani: ráadásul ugye itt kicsit összetettebb probléma az hogy ki mennyire érzi a másikat. A héten végig esett az eső, mostmár jöhet a szél is, hamár hurrikán, jó lenne látni egy pontgazdag és izgalmas meccset.
Legalább az Építőknél lesz, ami még Stadion és nem valami füves szar, ami pályának látszik és enbénegyven alatt nem volna szabad mérkőzést rendezni ott. Jó meccsek voltak ott anno, hátha a hely varázsa :)

Helyszín: Építők Sporttelep de 14:00
Belépő: Kortól függően itt is Mátyás vagy Rákóczi a bejutás feltétele.


Vasárnap

Tigers - Cowboys

Hogy lasszóval mennyire lehet tigrist fogni, arra még a tecső-n se találtam feltöltött videót, de mindenesetre a fővárosiaknak van mit kiköszörülni, a legutóbbi csúfos vereség után. Hiányzó RB-k ide vagy oda, sírni csak a győztesnek szabad, ha döntőbe jutnak, a kutyát se fogja érdekelni, mi volt a Népligetben, mehet a zárójelbe.

Ez volt 4 éve:



És ez lesz most vasárnap:




A hazaiak csináltak egy nagyon klassz kis felvezető videót, azt hiszem teljes joggal megérdemli a meccs ezt, mivel nem csak a döntőért megy, hanem nagyjából forma-forma esélyekkel tudnak a felek svédtornázni egyet. Az ukrán kontra amerikai vonalak döntő befolyást fognak tudni gyakorolni a meccsre, így igazi csemege és adok-kapok (pontban) is kialakulhat, amennyiben a WR-ek is azt akarják. A közös metszet itt is a Wolves, mindkét meccsen dominálta az ellenfelet, nekem a látottak alapján a Tigers volt inkább az, akibe több vitamin szorult. Szoros, de hazai győzelmet tippelnék, ha másért nem mert megérdemelnék a hazaiak, hogy egyszer (először) döntőt játszhassanak ők is.

Helyszín: NYVSC pálya (wow, ez a nagypálya?)
Belépő: na ilyenről nem írnak....

Szóval ragadjátok meg a 3 millió nyugíjas országában az utolsó nyugdíjas nyarat és irány a lelátó.

Döntő Wolves-Tigers?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése