2010. december 26., vasárnap

Karácsonyi forduló

Ha nehezen is de kiderült, így folytatódik a tippjáték este a Green Bay Packers - New York Giants meccsel, gondolom sok hóval és sajtfejjel.

Kezdési idő a szokásos, akinek eddig hiányérzete volt Karácsonykor, hogy hogyan tudja megkapni az éves Reszkessetek Betörők adagját, az épp belőheti magának a 365 napos dózist, hogy elégedetten tudjon a Lambeau Field-re figyelni a későbbiekben.



Két bejgli között gondoljátok ki a tippjeiteket és küldjétek el, mivel még 6 db NFL köny vár gazdára!

Tippjáték leírásért klikk ide

Bónuszkérdés: Vajon hány percet kap megint Favre a meccsen, mint téma az esti közvetítésben? (ha már egy Arizona-Dallason is róla beszélnek) Lassan új népi magyar játék indulhat, a favreozás. Aki emlékszik még a Dallas-ra annak talán még rémlik a dallaszosás, mikor is ugye inni kellett egy felest, amikor a sorozatban is ittak, így igazi társadalmi eseménnyé vált minden rész közös követése a tévében idehaza: ennek szellemében új pilot vetítése érkezett el amerikai fociban Favre kapcsán, azaz lehet tesztelni mennyit lehet drinkelni, amikor elhangzik Favre neve a közvetítés alatt :) Absztinens egyének szelet bejglire cserélhetik a poharat.


1 megjegyzés: