2010. április 23., péntek

Kettesbe kapcsolás

Jön az utolsó hét áprilisban, ideje felkapcsolni kettesbe minimum a már "bemelegített" csapatoknak, hogy ne lehessen idény eleji formákat emlegetni.

Szombaton 2 meccs vidéken és egy CEFL Budapesten.
Soldiers - Bulldogs
Azt hiszem itt amire a többség kíváncsi az az, hogy milyen erőt is képviselnek az újpestiek. Egy hét hónapos földalatti készülésről (ennyire nem volt hír felőlük) most le lehet rántani a leplet. Igaz csak akkor, ha valami nagy zakót mérnének a szolnokiakra, mert egy "átlagos" eredmény függetlenül a győztes személyét illetően sokat nem tud mondani a csapatról, mivel ehhez pontosan be kellene tudni lőni a Szolnokot. Ha valaki utazik, ne felejtse el, hogy Jászberénybe utazzon, sajnos továbbra is csak nevében Szolnok a Szolnok, az eddigi -szintén nem szolnoki- rákóczifalvai pályát most a szomszédvárra cserélték.

Békéscsaba-Tata
Újonc derby várhatóan sok hibával, itt legalább van pálya. Tata kerete erősebbnek tűnik, tökéletes alkalom mindkét csapatnak a gyakorlásra.

Wolves-Vukovi
Jó kis meccsnek ígérkezik, a jó öreg bévéescé újra előkerül, reméljük most levágják a füvet időben a gondnokok. Hogy Árpa visszatér a pályára, az szerintem azoknak érdekes, akik vacsoracsatákon növekednek, ellenben legalább van egy kis hírverése a dolognak: hátha sokakat megmozgat a derby. A szerbek oldaláról inkább érdekes ez a ki érkezik és ki nem, tinilányokat megszégyenítő rajongói sorakozó várható az öltözőkijárónál Droughns miatt. Persze ha lesz. Amióta bevitte a jard (nem az elhírhesült "járd") azóta nagy a csend, hogy most maradt-e még a rácoknál, vagy már ő is hazahúzott rövid idő alatt, mint a Kovbojok által anno beharangozott "sztáredző". Jó meccs lesz és ahogy mondják jó idő, szvsz nem kell otthon rohadni :)

Vasárnapra marad egy kellemes fővárosi mérkőzés.
Rebels-Cowboys
Az újbudaiak ezúttal tényleg otthon játszanak, a húzós hónapon az első nagyobb falatot sikerrel vették. A tehenészeket a jelek szerint nem nagyon izzasztotta meg a horvát ellenfél, ez a 78:0 kb. a Wolves-Vipers 100:0 -át idézi, ami az esélyeket illeti. Darálós kis meccs lesz, meglátjuk mire mennek a hazaiak a bajnokság egyik esélyese ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése