2010. április 17., szombat

Meccsdömping

Sűrű 2 nap, igazi jó idővel ha az urulógusoknak hinni lehet. Ma 25+ fok, holnap reggel hűvös de délután már napsütés így Budapesten is jól állhat a hajunk a Taft-al :)

A szombati nap kiemelt meccse nem kétséges, az immáron ligán kívüli Cápák hazai meccse, függetlenül attól, hogy az embernek fogalma sincs mire képesek a törökök. Lesz még egy keleti rangadó, kiderül idén mi várható a Tigerstől (vagy az ukránoktól), illetve sikerült-e fejlődnie az Egernek. Bemutatkoznak a fehérváriak is, egy jó formában lévő Steelers-t fogadhatnak.

Vasárnap egy meccsel kevesebb, mert a torpedó játékban a veszprémiek vesztettek, így az esőtől elsüllyedt a pálya. Marad egy duplamérkőzés, déltől estig lehet a (Nép)ligetben tehenészeket nézni (1500 Ft a 2 meccsre) egy EFAF meg egy div 2 meccs keretében. Utóbbi érdekessége, hogy pont a nagy fővárosi rivális Farkasok tarcsija az ellenfél, igazi presztízskérdés lehet(ne), hogy melyik tartalékcsapatban van több tűz/tehetség/összeszokottság, stb.

Azt hiszem ma idehaza is gyásznap van a lengyel tömegszerencsétlenség miatt, legalábbis a hivatalos nemzeti lobogó ma félárbócra van engedve a szombati temetés miatt. Azt hiszem egy egyperces néma szünetet megérdemelhetnének a lengyel barátok gesztuskánt.

Ha lesz valahonnan online közvetítés, felteszem.

Végignézed a kettősrangadót? Vagy ma irány Győr?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése