2010. április 7., szerda

Operation Róka

Ha a hír igaz, akkor úton vannak a támogatások, azaz mindenkihez érkezik 6 raklap víz. :) Az évad fő támogatása.
Elnézést mindenkitől, de még mindig csak mosolyogni tudok ezen (és ezzel nem vagyok egyedül), sőt remek ötleteket kaptam emberektől, mire is lehetne használni ezeket. Most nem térnénk ki arra, hogy beléptünk a Vízöntő korszakba -ha ezoterikus oldalról szemléljük a dolgokat-, hanem maradjunk annál, hogy Nyilas Misik pakkot kapnak.

Nem is kicsit. Egy raklapnyi víz se fér fel a polcra, hat raklap meg azért felér egy gyurcsánymonnyonle barikáddal. Aki eddig se tudta már okosba beváltani bárhol is, jó eséllyel idén se fog ezzel sokra menni, így muszáj lesz valamit kezdeni a "támogatással", hogy a végén nehogy róka fogta csuka legyen belőle.

Először is, kell neki logisztika, magyarán fogadni kell és el is kell tudni helyezni, ehhez el kell indítani az Operation Róka-t, hogy legalább minimális veszteséggel (csak szabadidő feláldozása) lehessen kijönni a történetből. A hadművelet (Operation) névadója az Üvegtigris Rókája, aki mindent el tud adni vagy legalább helyezni.

Itt már gondok vannak az elhelyezéssel is. Jobb esetben is csak bérelnek pályát adott időpontra edzésre+meccsre a csapatok, hogy raktár kinek áll a rendelkezésre azt nem tudom, félek korlátozott körnek. Hogy mennyi "civil" emberke tud foglalkozni ezzel, kvázi válik vízügyessé a napokban, megint egy olyan kérdés, ami csak akkor kerül elő, amikor a csizma felkerül az asztalra. A meccsszervezések időszakában jó ha van elég jegyszedő, chaincrew, biztonsági ember (na persze...) meg egyéb kisegítő, amely egy része -jobb híjján- megy az ifikhez, mint feladathoz. Ez a pakk-olás meg egy újabb olyan feladat, amivel kezdeni kell valamit.
Márpedig Róka kevés van a csapatoknál, így a teherkocsikban leszállított kétbubis palackokkal valamit kezdeni kell.

Ha nem tudjuk eladni -amit már gondolom mindenki megtett, aki tudott már előre-, valamit kezdeni kell vele, mert otthagyni mint eb, izé Róka a sza..-át nem lehet: a végén még a pályagondnok fog szólni érte hogy ez meg micsoda.

Ha nem iszik ennyi vizet a csapat (mivel bubisak így meccs alatt alkalmatlanok a fogyasztásra), marad a nézők felé osztogatás: de annyi néző talán egy szezonban sincs amennyi felszívná a begyébe a készletet: pláne hogy ez hetekig-hónapokig tart, addig meg tárolni kell valahol.
Alternativa lehet valami szervezet felé az egész támogatás felajánlása: kórházak, anyaegyesületek, vöröskereszt, baptisták, széles a kör. Hátha itt lehet rókásodni, ha más nem de a sportorvosi költségeket megváltani vízzel vagy legalább egy klassz kis PR-es cikket össze lehet hozni arról hogy ha mással nem, de ezzel támogatja a Kiskunszicilíai Padrék a helyi kórházat.

Meg lehet próbálni pénzesíteni is a történetet, igaz önmagában asszem nem eladható (ki tudja hogyan szól a támogatás), de nem csak a szegény ember főz vízzel, hanem van sok minden amihez kell víz, pláne bubis víz.

Kisebbek is elkezdhetik: Operation Szörp. Kell hozzá szirup meg a támogatás és szörpös lányok-fiúk. Meg egy büfé is ahol el lehet adni. Optimális esetben a külsős büfés (ki tejel a csapatnak) nem fog kiakadni ezen, főleg ha támogatásként van eladva. Még jobb esetben van (lehet keríteni) egy szörp-szponzort és így a fűmag mellé eladtunk egy gereblyét is, ahogy a nyuszika is tette a medvének.

Nagyobbak is elkezdhetik: Operation Fröccs. Jön a jó idő és vannak akik sör helyett inkább fröccsöznek. Ehhez is kell bubis víz, ide már csak bor kell, ami szintén összehozható és újra el lehet adni a gereblyét a fűmaggal. A tökéletes megoldás ez lenne, mert szépen lehetne mondogatni a borban az igazságot, főleg most, azaz In vino Veritas.


Mit Gyúrunk Wazze sok vízzel?

1 megjegyzés:

  1. Nem hittem volna, h ezt a vizes történetet lehet még hová fokozni hülyeség szinten, de ezzel a "ittvan6raklapvízbasszatokvelevalalmit" dologgal eposzi magasságokba került a szövetség.

    Sejtem, h a Veritasnak is csak az a jó, ha nem kell hétvégénte szarakodnia a szállítással, de ahogy elnézem az ottani PR és marketing szakosztály se gondolkodik... 6 raklap vizet egyszerre? Briliáns, zseniális.

    Arról meg nem is beszélek, h szponzorcucc eladására agitálni a "szponzorált" egyesületeket a szövetség részéről az nem vmi keresztény dolog. Bár lehet, h ezt a Veritasnál nem is tudják, sőt leszarják.

    VálaszTörlés