2010. április 30., péntek

Májusi esők

Aranyat érnek is, meg ha lehet hinni a meteurulógusoknak, lesz pár zápor is a hétvégén.
Emellett mostantól már nem fér bele senkinek sem egy botlás se, ha az idei szezonban nem csak a Couberten-i eszme miatt vett részt.

Hiába a majális, a jelek szerint ez egy papírforma hétvége lesz, hazai 1-esekkel: talán csak az lesz a kérdés, mennyire lehet látni majd jó meccset és szép játékokat.

Szombat

Tigers-Gladiators
Nem hiszem, hogy a vendégek meg tudják szorongatni a hazaiakat, inkább a szokásos tirpák-hurkás örök barátság nevében lehet egy kicsi ízt vinni a meccsbe, meg persze az is egy külön unikum, hogy anno a Gladiators motorjának számító Dallas hogyan is fog méltó "bosszút" állni a volt csapatán.

Eagles-Enthroners
Egyetlen pesti meccs a hétvégén, azt hiszem a jó formában és rutinnal megáldott hazaiak be fogják darálni a vendégeket. Nem tudom mennyi a belépő, nekem nagyon kuszának tűnik a honlapjuk, olyan mint egy reklámfelület összevissza egymásra dobálva. A meccsről sincs semmi infó, talán több értelme lenne erről hírt feltenni a főoldalra, mint Xzibit (vagy ki a tököm) meg online lejátszót ott futtatni.
Ennek ellenére azt hiszem a három hétvégi meccsből talán itt lesz a legjobb játék: persze ehhez kellenek partnernek a felek is.
UPDATE: beugró ingyenes, de van becsületkassza, amit én személy szerint remek kezdeményezésnek tartok. Azt hiszem a látottak alapján érdemes a zsebbe nyúlni kvázi honorálni a látottakat.

Vasárnap

Steelers-Cowboys 2
Ha már a vasasok sokáig rozsdálltak de a végén jött a Hammerite és elhozták a pontokat Fehérvárról, úgy tűnik a következő meccsen sima hazai győzelemnek kellene következnie. Főleg úgy hogy az ellenfelet elég sima meccsen (az eredmény alapján) verte el egy másik újonc csapat az első fordulóban. Kiderül, hogy a miskolciak esélyesek lesznek-e véglegesen a feljutásra, illetve tényleg ennyi kraft van-e a kistehenészekben.

Melyik meccsre mész ki?

4 megjegyzés:

  1. Van még egy-két volt debreceni a tigersben aki "bosszúra" vágyik.....
    Ráadásul a falban... :-)))))
    Délután kiderül....

    VálaszTörlés
  2. Tigers - Gladiators 60:0

    :-))))) hurkások :-)))))

    VálaszTörlés
  3. Eagles-Enthroners 6:19
    Megrövidítették az életem 3 órával...

    VálaszTörlés