2010. március 11., csütörtök

De Niro a legenda

Igen, ezt is megértük.

Alig vagyunk túl az Oscar gálán, ahol a Blind Side is díjat söpört be máris itt itt az új filmes hír, szinte el se hiszem.

Robert de Niro lesz Vince Lombardi, a Green Bay Packers legendás edzője. A film forgatókönyvét az életrajzi drámák specialistája, a Forrest Gumpot, az Alit és a Benjamin Buttont is jegyző Eric Roth írja.

Ebből szar (csak) nem sülhet ki :)
A film címe egyszerűen Lombardi lesz és arról fog szólni, hogyan csinált a liga legrosszabb csapatából ötszörös bajnokot. A film maga egy narrátoros-elmesélős, naplószerű keretben adja vissza a történetet, amely valljuk be tökéletesen beleillik a nagy amerikai álomba. Érdekes szálnak tűnik az is, hogy fontos szerepet szánnak a filmben annak hogy miképp zajlott abban az időszakban az edzők közötti szakmai/személyes rivalizálás, név szerint Lombardi és Tom Landry (Dallas Cowboys) között (mindketten egyszerre voltak segédedzők a Giants-nél korábban).

De Niro az egyik legnagyobb ma is élő színész, rutinja van életrajzi filmekben, legalábbis aki látta a Dühöngő Bikát, tudja miről beszélek. És itt még nem is kell felszednie 20-30 kilót a szerep kedvéért.

A filmet 2012-ben mutatják be a konferenciadöntők és a Super Bowl közötti héten.

Itt egy kép a 2 főszereplőről.




Szerintetek hasonlítanak?

1 megjegyzés:

  1. Hááát....nem nagyon :-)))))

    De kit érdekel!!!!! Az a lényeg, hogy remélem lesz egy szuper film. De Niro nagyon jó szinész, meg remélem már túl van azon a mindent eljátszok stíluson. Vagy legalábbis nem játszik szarban. Én várom. Remélem lesz olyan, mint a Minden héten háború.

    VálaszTörlés