2010. március 30., kedd

Lezárva

Nem nagyon értem miért zárták le az nfl.hu oldalán a Magyar meérkőzések topikot.
Témától függetlenül -akár a pacalkészítésről is szóló fórumban adott oldalon- összeugorhat 2 ember, még ha bizonyos szempontból gyerekes is a veszekedés.

Erre szokták megoldásként azt hozni hogy a usereket felfüggesztik X napra/hétre vagy csak homokozó jellegű topikban írhatnak átmeneti jelleggel. Olvasni érdekes volt kinek mi a véleménye a dolgokról, mondjuk regem nincs oda, nem is baj a jelek szerint.

Így tulképpen az utolsó "független" fórum is kilőve ami a hazai focit érintette, az indexes csapatfórumok nem alkalmasak erre.

Maradjon az hogy addig amig nem nyitják újra a topikot, itt a kommentekben lehet beszélgetni a fociról, vélemények pro és kontra.

2 megjegyzés:

  1. Sajnos ennyit a "független" internetről, meg a szabad vélemény nyilvánításról. Persze az a könnyű, hogy mindenkinek kuss. Azért a pár független blogon azért mi olvasók/írók is letudtuk osztani a hülyéket, aztán érdekes módon mindjárt tudott az ember normálisan írni......nem megoldás a bezárás, inkább a "fentről leszóltak, nem mehet tovább a fikázás, csináljatok valamit" című dolog lehetett...úgyhogy ennyit a függetlenségről...mellesleg én azt tettem volna, hogy fő oldalon nagy felirat: Az oldal az AMERIKAI futballról szól. Mivel a magyarországi történéseknek van sok fóruma, ez az oldal továbbra is az NFL-ről szól. Megértéseteket köszönjük. szerkesztőség -nem egyszerűbb lett volna???????

    VálaszTörlés
  2. Szerencsére újra nyitva bár nem láttam még olyat, hogy egész topikot zárjanak be azért, mert ketten egymásnak esnek. Az meg hogy megtűrt kategória a hazai foci hááát, talán a többi tényleg teljesen offtopic témához képest érdekes meglátás.
    Nem hiszek ebben a "leszóltak hogy..." témában, végülis még nem vagyunk Észak Koreában.

    VálaszTörlés